Läksyvihko.fi - Guides for usage of Läksyvihko.fi

Site for your science and math homework

You should be using a recent browser version with Läksyvihko.fi

Läksyvihko.fi takes advatage of quite recent web technologies and therefore requres to function quite a recent browser version.

Läksyvihko.fi is tested and developed with recent Mozilla Firefox (version tested v61) and Google Chrome (v67) browser. Microsoft Edge should function but has been found to be slaggish. Internet Explorer and at least older versions of Safari browser are not supported.

Sign up and logging in is fast and secure

Sisäänkirjautuminen Läksyvihko.fi-palveluun on helppoa ja turvallista: käytät olemassaolevaa Googlen tai Facebookin tunnustasi. Läksyvihko.fi ei saa tietää sinun olemassaolevaa salasanaasi tai kavereitasi - ainoastaan nimesi, profiilikuvasi ja sähköpostiosoitteesi. Sinun ei tarvitse välttämättä edes kirjoittaa salasanaasi eikä palvelun kautta voi murtaa salasanaasi tai tunkeutua sähköpostiisi mitenkään.

How can I attach the submission done in CAS-program to submission

Laskinohjelman syötteen saat Läksyvihko.fi:hin täsmälleen samalla tavalla kuin Abitissa, eli liittämällä laskinohjelman syötteen kuvana ja liittämällä sen vastauskentään Ctrl-V (tai macissä Cmd-V, huomaa että Abitissä näppäimistöoikotie on Ctrl-V)

Erona Abitti-ympäristöön sinun tietokoneessasi ei todennäköisesti ole kamera-ikoni-toimintoa, kuten Abitissa. Sinun pitää kuitenkin saada ruutukaappaus leikepöydälle.

Laskinohjelmissa voi käyttää niiden omia ruutukaappauksenottotyökaluja, kunhan ne kopioivat vastauksen leikepöydälle, kuten Geogebran Muokkaa -> Kopioi Piirtoalue Leikepöydälle ja TI-Nspiren kameratyökalu tekevät. Windowsissa voi myös käyttää Alt-PrintScr näppäimistöyhdistelmää tai Ruutukaappaustyökalua (Snipping tool). Macillä ruutukaappauksen saa kopioitua leikepöydälle Command-Control-Shift-4 –näppäinyhdistelmällä ja valitsemalla haluttu alue. Linuxissa PrintScr tai Shift-PrintScr toimii yleensä lähtökohtana, mutta Linux-työpöydästä riippuu mitä napista tapahtuu.

Kun ruutukaappaus on leikepöydällä liitä se Läksyvihko.fi:n kaavaeditoriin (Ctrl-V) ja odottaa pari sekuntia sen tallentumista.

Huomaa myös, että Abitissa kaavan syöttö aukeaa Ctrl-E-napilla, Läksyvihko.fi:ssä Shift-Ctrl-E.

Answering an assignment and joining a course

Creating a course and defining an assignment